Przedstawiamy najnowsze oferty pracy dostępne w Powiatowym Urzędzie Pracy w Lubinie. Szczegółowe informacje i dane kontaktowe do pracodawc... » 15 nowych lamp zaświec...
Trwa rozbudowa oświetlenia drogowego w gminie Lubin. W miejscowości Obora na działce nr 404 oraz na działce nr 402, czyli przy ulicach Malinowej ... » Wielkanocna terrine z ...
Terrina to pierwotnie gliniany garnek z pionowymi bokami i szczelnie przylegającą pokrywką przeznaczony do gotowania lub pieczenia. Co ciekawe dz... » Najpierw ukradł taksów...
30-letni mieszkaniec gminy Ścinawa, ukradł spod jednego z lubińskich serwisów samochodowych taksówkę, która była w naprawie,... »
Data dodania: 07 lutego 2018 — Kategoria: Wiadomości
Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie rozpoczyna innowacyjny projekt kulinarny. Poszukuje najlepszych szefów kuchni, dla których wykonywany zawód to jednocześnie życiowa pasja. Zgłoszenia można wysyłać do końca lutego 2018. Czasu niewiele, tylko cztery miejsca, dlatego warto zawalczyć o miejsce w zespole.
Zwyczajne CV, nawet najlepsze, czasem nie wystarczy, by wyróżnić się na rynku pracy. By zwrócić uwagę przyszłego pracodawcy warto w nowatorski sposób przedstawić swoją kandydaturę. Restauracja „Piąta Pora Roku” szuka ludzi z pasją, którzy chcą tworzyć nowe trendy w gastronomii i za pomocą przesłanego filmiku, pokażą dlaczego to właśnie oni powinni znaleźć się w Harvardzie Kulinarnym w Szklarskiej Porębie.
- Wiemy, jak ważna jest pasja w życiu każdego człowieka. A jeśli nasza praca jest pasją to jesteśmy szczęśliwi i spełnieni – właśnie takich osób szukamy do naszej restauracji. Poszukujemy czterech szefów kuchni, którzy nie boją się nowych wyzwań, lubią eksperymentować i chcą podzielić się zdobytą przez lata wiedzą oraz umiejętnościami z innymi. Nie interesują nas zgłoszenia w postaci CV, zachęcamy do przesyłania filmików, w których dana osoba przekona nas, że to właśnie jej poszukujemy. Miejsca są tylko cztery, a do zdobycia wiele, m.in. możliwość realizowania swoich wizji w przygotowywaniu smakowitych dań, własne laboratorium kulinarne, codzienny rozwój osobisty, ale również zakwaterowanie z wyżywieniem i co najważniejsze, znakomite wynagrodzenie – mówi Marzena Mielczarek, dyrektor generalna Norweskiej Doliny.
Zgłoszenia należy wysyłać na adres: biuro@meetingsandmore.pl. Na filmiki czekamy do 28 lutego 2018.
Wszystkie komentarze umieszczane przez uŃytkownikŃw i gosci portalu sa ich osobista opinia. Redakcja oraz wlasciciele portalu nie biora odpowiedzialnosci za komentarze odwiedzajÂących.
Subskrybuj nasz kanaĹ RSS!