Wiadomości z Lubina
Największy akademik UP...
Po trwającym trzy lata kompleksowym remoncie, UPWr otwiera swój największy Dom Studencki „Arkę”. Na studentów czekają p... » KGHM liderem wśród świ...
Górniczy gigant z Zagłębia Miedziowego utrzymał pierwszą lokatę w zestawieniu „największych kopalń srebra na świecie” w rankin... » Oferty pracy PUP Lubin...
Przedstawiamy najnowsze oferty pracy dostępne w Powiatowym Urzędzie Pracy w Lubinie. Szczegółowe informacje i dane kontaktowe do pracodawc... » „Back to Black. ...
Sieć kin Helios zaprasza na film przybliżający losy jednej z największych gwiazd muzyki XXI wieku – Amy Winehouse. Jej głos, twó... »
Po trwającym trzy lata kompleksowym remoncie, UPWr otwiera swój największy Dom Studencki „Arkę”. Na studentów czekają p... » KGHM liderem wśród świ...
Górniczy gigant z Zagłębia Miedziowego utrzymał pierwszą lokatę w zestawieniu „największych kopalń srebra na świecie” w rankin... » Oferty pracy PUP Lubin...
Przedstawiamy najnowsze oferty pracy dostępne w Powiatowym Urzędzie Pracy w Lubinie. Szczegółowe informacje i dane kontaktowe do pracodawc... » „Back to Black. ...
Sieć kin Helios zaprasza na film przybliżający losy jednej z największych gwiazd muzyki XXI wieku – Amy Winehouse. Jej głos, twó... »
Twoja wyszukiwarka
Zdrowie
Edukacja
Miasto
Lokale
Czy wiesz, że...?
...VII 1992 Ukazuje się pierwsze wydanie "Biuletynu Lubińskiego" , który 14.04.1993 staje się oficjalnym pismem Rady Miejskiej Lubina
Wiadomosci z Lubina i okolic
Bezglutenowe batony z musli owsianegoData dodania: 27 lipca 2022 — Kategoria: Wiadomości
Słodki batonik, przygotowany na bazie bezglutenowego musli Ocelio to pyszna i pożywka przekąska, która udowadnia, że słodycze nie muszą być niezdrowe!
Przepis kulinarny
Bezglutenowe batony z musli owsianego
Składniki:
- 250 g bezglutenowego musli owsianego (np. z owocami jagodowymi Ocelio)
- 1 banan
- 1 łyżka masła orzechowego
- 50 g orzechów
- 50 g bakalii
- 1 łyżka jagód goji
Sposób przygotowania:
- Banana zblendować, dodać masło orzechowe i całość zmiksować na gładką masę.
- Bakalie, orzechy i jagody posiekać i dodać do masy razem z płatkami. Całość dobrze wymieszać.
- Tak przygotowaną masę rozsmarować na wyłożonej papierem blasze do pieczenia.
- Piekarnik nagrzać do 180 st C i piec przez 15 minut z każdej strony. Ostudzić i pokroić w batony.
Smacznego!
Wyslij link znajomemu: http://elubin.pl/wiadomosci,24032.html
Ten artykul byl czytany 251 razy.
brak komentarzy
Wszystkie komentarze umieszczane przez uŃytkownikŃw i gosci portalu sa ich osobista opinia. Redakcja oraz wlasciciele portalu nie biora odpowiedzialnosci za komentarze odwiedzajÂących.
Ciekawostki: (wp.pl)
Nasz Lubin: (Nasz Lubin)
Forum Lubina:
Strona Glowna | O nas | Dla prasy | Prywatnosc | Patronat | Reklama | Kontakt |
Subskrybuj nasz kanaĹ RSS!
Subskrybuj nasz kanaĹ RSS!